3D svařovací stoly

header 02 WEB

svařovací stoly

funkční - kvalitní - přesné

Kvalita Bez Kompromisů

Naše svařovací stoly vyrábíme z vysoce kvalitního ocelového plechu nejvyšší jakosti S355, který je válcován za studena. Tento proces zajišťuje, že desky našich stolů jsou dokonale rovné, přesné a bez jakýchkoliv výčnělků či nerovností. Každá deska je vybavena žebrováním na spodní straně s výztuží o síle 8 mm, což dodává stolu extra stabilitu a pevnost. Dbáme na to, aby rovinnost desky nepřesahovala toleranci +-0,5 mm, čímž garantujeme maximální přesnost při svařování.

Inovativní Konstrukce a Různorodé Možnosti

Na výběr nabízíme desky s různými typy rastrového děrování, včetně 50×50 mm, 100×100 mm a 100×100+50 mm. Rastr je vždy kvalitně gravírován, což přispívá k snadnému upevnění svařovaných materiálů a příslušenství. Naše stoly dodáváme buď v celku, nebo jako samostatné desky, v závislosti na potřebách zákazníka. Vždy používáme nové materiály, což zaručuje jejich dlouhou životnost a spolehlivost.

Kompletní Řešení pro Svařování

Kromě samotných stolů nabízíme také širokou škálu příslušenství, které je navrženo tak, aby co nejlépe doplňovalo naše svařovací stoly a usnadňovalo práci každého profesionála. Naše produkty jsou zdárným pomocníkem i pro náročné uživatele, kteří hledají kvalitní alternativu k dražším kolegům.

Showroomy v Praze a Frýdku-Místku

Rádi vás přivítáme v našich showroomech, kde si můžete prohlédnout naše produkty a poradit se s odborníky. Showroomy se nacházejí na adresách:

  • Praha: Kamýcká 234, 160 00 Praha 6 – Suchdol (doporučujeme volat předem)
  • Frýdek-Místek: Na Zbytkách, 739 01 Staré Město (doporučujeme volat předem)
svarovaci stoly praha

Špičkové Svařovací Stoly od Roku 2016

Firma 3DstolyCZ se již od roku 2016 s vášní a odborností věnuje výrobě vysoce kvalitních svařovacích stolů, které jsou navrženy tak, aby splňovaly i ty nejnáročnější požadavky profesionálních svářečů a průmyslových podniků. Naše hluboké znalosti v oblasti výroby a zpracování oceli nám umožňují vytvářet produkty, které nejen že přinášejí vynikající spolehlivost, ale také vynikají svou precizní konstrukcí a detailním zpracováním. Díky tomu naše svařovací stoly vydrží intenzivní používání a poskytují dlouhodobou funkčnost i v náročných provozních podmínkách. Věříme, že každý detail hraje roli, proto se zaměřujeme na to, aby naše výrobky poskytovaly maximální užitek a efektivitu při práci, a zároveň si udržovaly vysokou kvalitu a odolnost po celou dobu své životnosti.

NAJDETE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přejít nahoru